فرهاد مشیری، هنرمند سرشناس، درگذشت «پلنگ آناتولی» برای شبکه نمایش دوبله شد ادامه پخش «حسینیه تهران» در دهه دوم محرم + زمان پخش پخش فیلم «۱۴۰۸» هافستورم در تلویزیون از امشب (۲۷ تیر ۱۴۰۳) «پیر پسر» لیلا حاتمی و حامد بهداد در ایرلند برگزیده شد فراخوان جشنواره مشترک نقاشان ایران و روسیه اعلام شد معرفی کتاب | درباره کتاب «پنداشت تربیت» اثر جودیت ریچ هریس درباره نقش «جانی دپ» در فیلم «کارناوال در پایان روزها» نقاشی‌های خیره‌کننده از زندگی روزمره مردم در مقبره چینی + عکس پروژه مسکن هنرمندان چه زمانی به بهره‌برداری می‌رسد؟ وزیر ارشاد: حداکثر حمایت از هنرمندان ممنوع الکار انجام شده است | جایی که هنرمندان خطا کردند، هم حمایت کردیم توضیحات دبیر شورای صنفی نمایش درباره ابهامات آیین‌نامه اکران سال ۱۴۰۳ | از دعوا بر سر اکران ۱۰ فیلم کمدی تا اجبار در دادن حق وتو غلبه بازار بر هنر، کتیبه نویسی را از عیار انداخته است رئالیتی شوی «شکارچی» از شبکه خانگی + جزئیات «زینب (س) اسیری رفت و ما بر جای بودیم» | کم‌توجهی به زنان کربلا و بانوان دفاع مقدس در ادبیات فارسی آخرین مهلت ارسال آثار به جشنواره نانو و رسانه ۱۴۰۳+ جزئیات
سرخط خبرها

درس حسین (ع) گره گشایی است

  • کد خبر: ۱۵۱۷۰۴
  • ۰۵ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۷
درس حسین (ع) گره گشایی است
پربیراه نیست اگر بگوییم حسین هر کس به اندازه فهم خود اوست با اینکه حقیقت اباعبد ا...  (ع) را عالم و آدم از درک عظمت آن عاجزند.

تا اسم امام حسین (ع) را می‌شنویم، یاد کربلا می‌افتیم. اصلا برای سلام به حضرت، دست به سینه رو به کربلاییم. حق هم همین است. تکلیف زیست مومنانه را کربلایی نوشته اند. در منطق عشق نیز کربلا نه یک قطعه از جغرافیا در عراق بلکه نینوایی است که صدای نی هایش تا همیشه انسان را به «خود» می‌خواند. خود که حقیقتی است فراروی انسان.

البته هر انسان برای درک آن باید خویشتن را بشناسد. پربیراه نیست اگر بگوییم حسین هر کس به اندازه فهم خود اوست با اینکه حقیقت اباعبد ا...  (ع) را عالم و آدم از درک عظمت آن عاجزند. حقیقت او همان حقیقت پدرش علی (ع) است که پیامبر اعظم (ص) در شأنش فرمود، علی را کسی نشناخت جز من و خدا.

این کلام رسول صادق (ص) است: یا علی ما عرف ا... حق معرفته غیری و غیرک و ما عرفک حق معرفتک غیر ا... و غیری؛‌ای علی! خداوند متعال را نشناخت به حقیقت شناختش جز من و تو و تو را نشناخت آن گونه که حق شناخت توست، جز خدا و من.  حسین (ع) را هم در همین قاعده باید خواند. کسی او را نمی‌تواند چنان که حق اوست بشناسد جز ا... و رسول ا. او برای ما،  اما دریاست و همان حکایت جان فزای آب دریا را اگر نتوان کشید/ هم به قدر تشنگی باید چشید.

 نمی‌از این یم است که باعث تیمن و تبرک زندگی می‌شود. از آدم گوهر شب چراغی می‌سازد که هیچ شبی نمی‌تواند چشم بر آن ببندد حتی اگر ماه ولو به اندازه هلال از خاطرش هم گذر نکرده باشد.

فکر می‌کنم هر کدام از ما، به همان اندازه‌ای روشن می‌شویم که از نورانیت وجود امام حسین (ع) بچشیم. جامعه ما نیز به همان میزان نور می‌گیرد که رفتار حسینی را در کفه ترازو بگذاریم. این کلام اوست که فرمود: مَنْ نَفّسَ کُرْبَةَ مُؤْمِنٍ فَرّجَ اللّهُ عَنْهُ کُرَبَ الدّنیَا وَ الاخِرَةِ؛ هرکه گرفتارى مؤمنى را برطرف کند، خداوند گرفتاری هاى دنیا و آخرتش را برطرف مى‏ کند.  کلامی که باید کلمه به کلمه اش را به عنوان راهبرد اجتماعی، فرادید گذاشت. امروز بیش از همیشه به سیره‌ای چنین باید صورت جامعه را و سیرت خویش را زیبا کرد.

همین یک جمله کافی است از این دریا تا هم عطش از لب مردمان بزداید و هم خشک سالی عمیق شده در رفتار‌ها را چاره کند. نام امام حسین (ع) قبل از آنکه رمز جهاد باشد، رازگشای ساختن زندگی بر اساس اجتهاد ولایت است. اگر درست زندگی کنیم، یزید نمی‌تواند به ایمانمان بتازد و در سلامتمان تیغ اندازد. جامعه، زمانی به مصیبت می‌افتد که نتوانیم تصمیم‌های مصیب بگیریم. اگر رفتارمان به صواب باشد، راه خود باز می‌شود. به امام تأسی کنیم. گره از مشکلات هم بگشاییم تا جامعه عطر بهشت بگیرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->